nn-NO

en

Profesjonell støtte med ende-til-ende oppsett av blokkjede- og kryptoselskapsstrukturer.

Ta kontakt

En lang rekke informasjonskilder samlet i løpet av vår mangeårige drift. Våre medarbeidere i teamet er håndplukket til å håndtere styring av prosjekter på grunn av ferdighetene og evnene de har. Vi sørger for at du også har et skikkelig anti-hvitvaskingsprogram på plass.

1
2
3
4
5
6

Leie ut datasenter i Norge

Norge tilbyr robust, lavkost, fornybar energi, som gjør at du kan drive bærekraftig og minimere kostnadene.

Etabler selskap for kryptogruvedrift

Blockchain gir et unikt miljø for bedrifter å gjøre forretninger på, og dette har en betydelig innvirkning på hvordan selskapet er strukturert.
Lære mer

Krypto-fokusert regnskap

TECLA har levert blokkjederegnskap, skatt og konsulenttjenester til blokkjedeselskaper og børser siden 2013. Dessuten hjelper TECLA for tiden dusinvis av nasjonale og internasjonale selskaper i denne bransjen.

Lære mer
VÅR KJERNE

Vi analyserer din virksomhet fra alle retninger

Hos Tecla kan teamet vårt støtte med ende-til-ende oppsett av blokkjede- og kryptoselskapsstrukturer, med fokus på kryptoutveksling og lisensiering av lommeboktjenester for leverandører av virtuelle aktivatjenester (VASP).

Trenger du et råd? Lære mer

Ofte Stilte Spørsmål og Svar

Har du spørsmål? Vi svarer dem gjerne.

Kryptovaluta er en type virtuell valuta som bruker kryptografi for å sikre transaksjoner som er digitalt registrert i en distribuert hovedbok, for eksempel en blokkjede. En transaksjon som involverer kryptovaluta som er registrert i en distribuert hovedbok, refereres til som en «on-chain» transaksjon; en transaksjon som ikke er registrert i den distribuerte hovedboken, refereres til som en «off-chain» transaksjon.

Ja. Når du selger virtuell valuta, må du anerkjenne enhver kapitalgevinst eller tap ved salget, med forbehold om eventuelle begrensninger på fradragsrett for kapitaltap.

For at kryptovaluta skal kunne utvinnes, krever det spesialisert maskinvare med høy ytelse for å løse beregningsalgoritmer nøyaktig, raskt og effektivt.

Er du interessert i

tjenesten?

La oss snakke. Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

Har du spørsmål?

Fant du ikke svaret du søkte etter? Ta kontakt med vår representant!

Lars Herman Lindkjølen

Business Founder / Partner

+47 92 20 33 00

LH@tecla.no

VÅRE FORNØYDE KUNDER

VÅRE FORNØYDE
KUNDER

0
    0
    Din handlevogn
    Handlekurven din er tomGå tilbake til butikk