nn-NO

en

Fagfolk støtter med ende-til-ende oppsett av blokkjede- og kryptoselskapsstrukturer.

Få mer informasjon

PÅLITELIG INFORMASJON

Et bredt spekter av informasjonskilder samlet i løpet av vår mangeårige drift.

EGEN PROSJEKTLEDELSE

Våre medarbeidere i teamet er håndplukket til å håndtere styring av prosjekter på grunn av ferdighetene og evnene de har.

AML REVISJON OG REGNSKAP

Vi sørger for at du har et skikkelig anti-hvitvaskingsprogram på plass.

1
2
3
4
5
6

Leie ut datasenter i Norge

Norden tilbyr robust, rimelig, fornybar energi, som gjør at du kan drive bærekraftig og minimere kostnadene.

Etabler selskap for kryptogruvedrift

Blokkjeden gir et unikt miljø for bedrifter å gjøre forretninger, og dette har en betydelig innvirkning på hvordan selskapet er strukturert.
Lære mer

Krypto-fokusert regnskap

TECLA har levert blokkjederegnskap, skatt og konsulenttjenester til nasjonale og internasjonale blokkjedeselskaper og børser siden 2013.

Lære mer
VÅR KJERNE

Vi analyserer din virksomhet fra alle retninger

Vårt spesialiserte team av advokater og fagfolk i AML-samsvar støtter med ende-til-ende oppsett av blokkjede- og kryptoselskapsstrukturer, med fokus på kryptoutveksling og lisensiering av lommeboktjenester for leverandører av virtuelle aktivatjenester (VASP). Vi tilbyr et komplett spekter av bedriftstjenester som selskapsdannelse, bankrådgivning og støtte for AML-samsvarstjenester (f.eks. MLRO-tjenester). Vår omfattende erfaring i å jobbe med et utall av lisensieringsprosjekter siden begynnelsen av kryptofokusert lovgivning i EU kan være til din disposisjon hvis du liker å jobbe med erfarne fagfolk.

Trenger du et råd? Lære mer

Ofte Stilte Spørsmål og Svar

Har du spørsmål? Vi svarer dem gjerne.

Kryptovaluta er en type virtuell valuta som bruker kryptografi for å sikre transaksjoner som er digitalt registrert i en distribuert hovedbok, for eksempel en blokkjede. En transaksjon som involverer kryptovaluta som er registrert i en distribuert hovedbok, refereres til som en “on-chain” transaksjon; en transaksjon som ikke er registrert i den distribuerte hovedboken, refereres til som en “off-chain” transaksjon.

Ja. Når du selger virtuell valuta, må du anerkjenne enhver kapitalgevinst eller tap ved salget, med forbehold om eventuelle begrensninger på fradragsrett for kapitaltap.

For at kryptovaluta skal kunne utvinnes, krever det spesialisert maskinvare med høy ytelse for å løse beregningsalgoritmer nøyaktig, raskt og effektivt.

Er du interessert i

tjenesten?

La oss snakke. Gi oss beskjed om dine spørsmål, forslag og bekymringer ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

Har du spørsmål?

Fant du ikke svar du søkte etter? Ta kontakt med vår representant!

Lars Herman Lindkjølen

Representative

+47 22 12 33 00

LH@tecla.no

VÅRE FORNØYDE KUNDER

VÅRE FORNØYDE
KUNDER