nn-NO

en

Kartlegging av bedriftens forsikringer kan være både tid- og ressurskrevende. Derfor kan din bedrift spare både tid og penger ved å la oss finne de beste avtalene for deg.

Ta kontakt

Hva er en forsikringsmegler?

En forsikringsmegler er en representant som fungerer som en mellommann mellom forsikringsselskaper og kunder. Megleren jobber på vegne av deg som kunde for å kartlegge bedriftens behov. Med kunnskap om forsikringsmarkedet og ulike forsikringsprodukter hjelper de kundene med å navigere gjennom komplekse forsikringspoliser og vilkår.

 

Forsikringsmegleren samarbeider med flere forsikringsselskaper og kan tilby et bredt utvalg forsikringsalternativer til kundene. Forsikringsmeglerens mål er å sikre at kundene får den beste forsikringsdekningen tilgjengelig til en konkurransedyktig pris, samtidig som de gir råd og veiledning gjennom hele forsikringsprosessen.

 

Hva er fordelene ved å bruke en forsikringsmegler?

Mange betaler for mye i forsikring og bedriften være både over- eller underforsikret. Det fører til at man betaler for unødvendige forsikringer og i verste fall kan man risikere store kostnader ved en ulykke. En forsikringsmegler blir en fast kontaktperson som gir deg tilgang til bedre forsikringer og garantier og frigjør verdifull tid for bedriften. Megleren kan sørge for en årlig gjennomgang av vilkårene dine og kan hjelpe bedriften med å håndtere forsikringskrav og eventuelle tvister som måtte oppstå.

 

Vår forsikringsmegler har lang erfaring med forsikringsoptimalisering og 9 av 10 kunder sparer over 15% av årlig forsikringspremie, flere enda mer. Ta kontakt med oss for en gratis vurdering!

Er du interessert i

tjenesten?

Fyll ut skjemaet nedenfor, og våre representanter vil svare i løpet av kort tid med mer informasjon.

Kan ikke sende tom melding. Vennligst skriv meldingen din.

Har du spørsmål?

Fant du ikke svaret du søkte etter? Ta kontakt med vår representant!

Lars Herman Lindkjølen

Business Founder / Partner

+47 92 20 33 00

LH@tecla.no
0
    0
    Din handlevogn
    Handlekurven din er tomGå tilbake til butikk