nn-NO

en

Vi foretar alle nødvendige regnskap, lønns, skatt og forsikringsberegninger for alle typer selskaper i Norge.

Ta kontakt

Hos TECLA forstår vi at skatte- og regnskapslovgivning henger sammen. For å ivareta vår klients interesserte anbefaler vi å ta kontoen fra alle skatte- og regnskapsaspekter. Vi er i stand til å gi våre kunder en høy standard på kundeservice på grunn av vår omfattende erfaring med å rådgi både privatpersoner og multinasjonale selskaper i skattespørsmål. Det betyr at vi alltid er klare til å sikre de mest optimale løsningene for kunder fra ulike bransjer.

Forstå situasjonen

Vårt mål er å støtte våre kunder globalt for å forfølge deres økonomiske og forretningsmessige interesser. Alt i samsvar med loven og etiske prinsipper. Hver klient utgjør et punkt med konstant oppmerksomhet til oss, uavhengig av omfanget eller kompleksiteten til de etterspurte tjenestene.

Hvilken programvare vi bruker
– og hvordan kan vi hjelpe deg med å bruke det også –

Gjennom dagen vår bruker vi flere programvarer og teknologier for å overvinne hindringer og oppnå stabile pålitelige resultater. Vi vet ikke bare hvordan disse programmene fungerer – vi kan også komme raskt i gang og vise deg den beste måten å få mest mulig ut av disse programvareløsningene.

Det er tonnevis av programmer skjulte funksjoner for å gjøre ditt daglige arbeid enklere og mer effektivt.
Vi er glade for at vi kan være en del av din suksess. For når du vokser, vokser vi også.

Poweroffice

4.8 Vurdert på Google Play / Apple Store

Med over 120 000+ aktive brukere og 48 000+ anmeldelser de siste årene, ble Poweroffice raskt en av de mest populære regnskapsprogramvarene i Norge. Poweroffice tilbyr tonnevis av forskjellige justerbare alternativer og innstillinger, sanntids økonomisk oversikt, automatiserte lønnslister og en mobilapp for å støtte deg på veiene, og har som mål å ta over regnskapsprogramvarefeltet som en storm.

Kom i gang

Opus Dental

4.7 Vurdert på Google Play / Apple Store

Opus Dental er den mest utbredte løsningen for praksisstyring i Norden. Programvaren har mer enn 15 000 brukere fordelt på over 3 500 klinikker. Den omfattende Opus Dental praksisadministrasjonsløsning inkluderer en illustrerende tannstatus, en lett konfigurerbar avtalebok, tilbakekallingsfunksjoner og en allsidig faktureringsmodul med alle nødvendige pasientutskrifter. Programvaren gir også fakturautskrift, kvitteringer, kostnadsoverslag og resepter.

Kom i gang

Tripletex

4.6 Vurdert på Google Play / Apple Store

Tripletex er en brukervennlig regnskapsløsning som gir deg oversikt og kontroll. Med fleksible løsninger og automatiserte rutiner får du jobben gjort raskere og enklere. Den er også skybasert, så den er tilgjengelig for deg overalt. Programvaren startet i 2002 og gikk en lang og progressiv vei og den oppdateres flere ganger om dagen med nye ting som gjør regnskap, lønn, fakturering, rapportering og mye mer raskere, enklere eller bedre.

Kom i gang

Visma eAccounting

4.1 Vurdert på Google Play / Apple Store

Visma eAccounting er en nettbasert regnskapsløsning utviklet for å hjelpe din lille bedrift med å starte, drive og vokse som en proff. Den har et godt oppsett for å starte bedrifter, som forenklet bokføring med bestillingsforslag, enkle måter å registrere leverandørfakturaer og -kvitteringer på og automatisk utlevering av fakturaer, slik at du kan fokusere fullt ut på virksomheten din uten å bekymre deg for regnskapsbyråkrati.

Kom i gang

Fiken

4.5 Vurdert på Google Play / Apple Store

I Fiken finner du ikke kreditt og debet, men kjøp og salg. Ta et bilde av kvitteringene dine, så tolker Fiken dem for deg. Fiken henter også kontoutskriften fra banken din, og kommer med forslag til regnskap. Den har en svært brukervennlig kommunikasjon, så du er aldri langt unna løsningen på problemet ditt.

Kom i gang

Conta

4.6 Vurdert på Google Play / Apple Store

En annen av de mest brukte regnskapsprogramvarene i Norge med over 110 000 brukere. Conta lar deg sende og motta EHF, og sende eFaktura med Vipps. Betalingene registreres av dem selv hos KID. Du kan også betale fakturaer samtidig som du legger ut uten å logge inn i nettbanken.

Kom i gang

1
2
3
4
5
6

Er du interessert i

tjenesten?

La oss snakke. Gi oss beskjed om dine spørsmål, forslag og bekymringer ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

Har du spørsmål?

Fant du ikke svar du søkte etter? Ta kontakt med vår representant!

Lars Herman Lindkjølen

Representative

+47 22 12 33 00

LH@tecla.no

VÅRE FORNØYDE KUNDER

VÅRE FORNØYDE
KUNDER