nn-NO

en

Prøv det gratis

- bedre enn å si hundre ord.

All virksomhetens økonomi på ett sted

Forhåndsvis fakturaer før sending

Send og motta fakturaer

Tilpass utseendet på fakturaen din

Velg din foretrukne valuta

Støtte for gjentagende fakturaer

Bare ett klikk unna kundene dine

#1 og eneste løsningen du noensinne vil trenge

Lag profesjonelle fakturaer

Å lage profesjonelle fakturaer er avgjørende for merkevaren/imaget til virksomheten din. Å lage en tydelig og omfattende faktura med all riktig informasjon bidrar til å bygge tillit hos kundene dine og i hovedsak få raskere betalt.

TECLA faktura lar deg lage perfekte fakturaer på sekunder med firmalogoen din, støtte for flere valutaer og direktereklame.

Hold oversikt over fakturastatuser

TECLA faktura bidrar til å sikre at fakturaer faktisk når kundene dine. Den kan også enkelt holde oversikt over fakturastatus, noe som gir deg bedre kontroll over virksomheten din.

Vær klar for skattetid

Samlet sett betyr enklere bokføring mindre stress og mindre arbeid til skattetid. TECLA faktura kan generere oppsummeringsrapporter når som helst i en oppbevaringsperiode for å holde kundene fornøyde og informerte.

Hva må inkluderes i fakturaen?

Et fakturanummer må være øverst på siden, dette nummeret må være sekvensielt, basert på en eller flere serier, som unikt identifiserer fakturaen.

Selgerens navn og organisasjonsnummer består av 9 sifre, etterfulgt av bokstavene MVA dersom virksomheten er registrert i merverdiavgiftsregisteret.

Svært viktig, siden forteller deg hvilken driftsperiode det gjelder.

Det er viktig å styre kontantstrømmen. Det er en bedriftseiers ansvar å kontrollere betalinger. Ved forsinkelser skal påminnelsen sendes til kunden.

Kjøperens navn, adresse eller organisasjonsnummer, i motsetning til regningen, en faktura er personlig og viser den andre siden av transaksjonen.

Kunden bør vite hvor pengene skal overføres til varer eller tjenester. Hvis virksomheten din gjøres kontant, kreves et kasseapparat. Skattekontoret gjør imidlertid spesielt oppmerksom på at innbetalinger i selskapet bør holdes elektronisk, fordi det bidrar til å holde orden i regnskapet .

Det er viktig at beskrivelsen er omfattende og detaljert. For hver type vare som er oppført i beskrivelsen må du vise enhetsprisen eller -satsen (ekskl. mva), varemengden eller omfanget av tjenestene og mva-satsen som gjelder for det som selges.

Det avsluttende totale beløpet som kunden må betale for tjenesten eller varene. Mva-betalere skriver ned det betalbare mva-beløpet separat.

Er du interessert?Prøv gratis

Ofte stilte spørsmål

Sikkerheten til dine private data er vår høyeste prioritet. Dataene dine blir automatisk sikkerhetskopiert til enhver tid.

I skyen har du tilgang til bedriftsdataene dine hvor som helst med en internettforbindelse, på hvilken som helst enhet. Alle dataene dine er på ett sted, slik at du alltid har tilgang til de nyeste dataene selv med flere samarbeidspartnere som regnskapsføreren din eller regnskapsføreren din.

Ja, sikkert! Med ett klikk kan du klone faktura, sende faktura på nytt eller laste ned en faktura i PDF for senere bruk.

Har du spørsmål?

Fant du ikke svaret du søkte etter? Ta kontakt med vår representant!

Lars Herman Lindkjølen

Business Founder / Partner

+47 92 20 33 00

LH@tecla.no

VÅRE FORNØYDE KUNDER

VÅRE FORNØYDE
KUNDER

0
    0
    Din handlevogn
    Handlekurven din er tomGå tilbake til butikk