nn-NO

en

TECLA ble opprettet med det formål å hjelpe mennesker som jobber i Norge.

Vi startet som et lite regnskapsselskap, og gjennom årene vokste vi til et av de ledende selskapene innen forretningsdrift. Vårt team av spesialister er forberedt på å hjelpe deg med et bredt spekter av tjenester. På denne måten hjelper vi med tjenester som: selvangivelse, barnepass, helsehjelp, etablering av bedrifter, bokføring for små og mellomstore bedrifter og mange andre løsninger når du bor, jobber eller driver bedrift i Norge. På grunn av denne variasjonen kan vi effektivt løse mange problemer knyttet til å drive et selskap eller en bedrift.


Hvor kan vi hjelpe deg også?

Vårt team av autoriserte regnskapsførere vil ta seg av regnskapet og bokføringen av din bedrift og sørge for rettidig innsending av de obligatoriske selvangivelsene.

Fullt utvalg av juridiske maler for virksomheten din: NDA, vilkår og betingelser, ansvarsfraskrivelser, tjenesteavtaler, arbeidskontrakter, retningslinjer, referater, vedtak, POA, GDPR og mer.

Vi får virksomheten din til å fungere effektivt og maksimerer lønnsomheten ved å gi deg en personlig kontoansvarlig som hjelper deg med alle bedriftsrelaterte problemer.

Det spiller ingen rolle om det er nettregnskap, fakturaer, deling av tilgang eller oppgaver med dine kunder eller bare enkel rådgivning – vi henvender oss til hver enkelt kunde individuelt.

Grunnlaget hos oss er riktig kommunikasjon. Vi konsulterer hver oppgave fordi vi ønsker å ha samme syn og idé som vår klient.

Vårt team av dedikerte spesialister har mange års erfaring med å jobbe med:

Regnskap på nett
Faktura
Lønn
Årsregnskap
Konsulentoppdrag
Selvangivelser
Deler tilgang og arbeidsoppgaver med kunder
Etablere, drive og selge et selskap
Regnskap av barnehager, private skoler, næringsbygg, logistikk, butikker, konsulenter mm.

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre partnere roser oss for våre flotte resultater, personlig service, ekspertkunnskap og raske svar. Vår globale merkevare, kraftige verktøy og førsteklasses støtte betyr at inntektene dine vokser som vi gjør.