nn-NO

en

Om oss

TECLA ble opprettet med det formål å hjelpe mennesker som jobber i Norge.

TECLA startet som et lite regnskapsselskap, og med årene har vi vokst til et av de ledende selskapene på området. Våre betrodde representanter har erfaring innen mange forretningsfasetter og kan bistå med et bredt spekter av tjenester, for å sikre at din økonomi er i gode hender.


Kjerneverdier

Vi tror på å gjøre det rette på tvers av alle forretningsaktiviteter, alltid

Integritet

Tilpasning til et miljø i endring gjennom teknologi og læring

Innovasjon

Samarbeid med kundene våre gjør at vi også lykkes

Samarbeid

Vi bringer lidenskap og energi inn i alt vi gjør

Energi

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vårt team av autoriserte regnskapsførere vil ta seg av regnskapet og bokføringen av din bedrift og sørge for rettidig innsending av de obligatoriske selvangivelsene.

Fullt utvalg av juridiske maler for virksomheten din: NDA, vilkår og betingelser, ansvarsfraskrivelser, tjenesteavtaler, arbeidskontrakter, retningslinjer, referater, vedtak, POA, GDPR og mer.

Vi får virksomheten din til å fungere effektivt og maksimerer lønnsomheten ved å gi deg en personlig kontoansvarlig som hjelper deg med alle bedriftsrelaterte problemer.

Det spiller ingen rolle om det er nettregnskap, fakturaer, deling av tilgang eller oppgaver med dine kunder eller bare enkel rådgivning – vi henvender oss til hver enkelt kunde individuelt.

Grunnlaget hos oss er riktig kommunikasjon. Vi konsulterer hver oppgave fordi vi ønsker å ha samme syn og idé som vår klient.

Vårt team av dedikerte spesialister har mange års erfaring med å jobbe med:

Regnskap på nett
Faktura
Lønn
Årsregnskap
Konsulentoppdrag
Selvangivelser
Dele tilgang og arbeidsoppgaver med kunder
Etablere, drive og selge et selskap
Regnskap for barnehager, private skoler, næringsbygg, logistikk, butikker, konsulenter mm.

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Våre partnere roser oss for våre flotte resultater, personlig service, ekspertkunnskap og raske svar. Vår globale merkevare, kraftige verktøy og førsteklasses støtte betyr at inntektene dine vokser som vi gjør.

0
    0
    Din handlevogn
    Handlekurven din er tomGå tilbake til butikk