nn-NO

en

Sted: på stedet i Årnes, Norge Type: fast ansatt, 100 % stilling Lønn: lønn etter avtale Frist for å søke: 01/07/2022

Stillingen innebærer daglig regnskapsføring med ansvar for egen kundeportefølje. Det er viktig at du har erfaring fra regnskapsbyrå og hatt kommunikasjon med kunder.

Hva vil dagen din bestå av hos oss?
– Regnskap fra A-Å, med fokus på kontroll og årsoppgjør
– Effektivisering og utvikling av interne rutiner
– Ha en støttende rolle for dine medarbeidere
– Kundekontakt via oppfølging og rådgivning
– Bidragsyter til å øke kundeportefølje
– Utvikling av bedriften

Hva kan vi tilby deg?
– Oppgaver med både lokale og internasjonale kunder
– Påvirkningsmuligheter ved bedriftens planlegging og vekst
– Et hyggelig miljø med gode kollegaer
– Helt nye lokaler sentralt på Årnes
– Lunsjordning
– Konkurransedyktige betingelse
– Bonusordning

Kvalifikasjoner:
– Autorisert Regnskapsfører
– Minimum tre års relevant erfaring fra drift og ledelse
– God kunnskap om gjeldende lovverk
– Er faglig sterk og evner å dele av kunnskapen til dine medarbeidere

Om TECLA Accounting Norway as
Regnskapsbyrået ble etablert i 2010. Vi tilbyr alle tjenester innen regnskap, fakturering, lønn og årsregnskap. I tillegg tilbyr vi rådgivning, konsulent og hjelp med administrasjon for våre klienter. Vi satser på høyt nivå og kvalitetssikring for våre kunder.
I vårt arbeide bruker vi Tripletex, eAccounting og PowerOffice. Årsoppgjørene gjøres med Total og Visma Periode & År. For administrasjon av byrået bruker vi PowerOffice.

TECLA Accounting Norway as har god tilgang på nye kunder og omsetningen har øker hvert år. Omsetningen er budsjettert med å passer 4 MNOK i 2022.
Selskapet har ny daglig leder og vi forventer god vekst og utvikling av selskapet med flere ansatte. I dag er vi fem kollegaer med bred erfaring som ser fram til å dele med våre nye kollegaer.
Selskapet holder til nyoppussede i lyse og trivelige lokaler sentralt i Årnes, kun 100 meter fra tog- og busstasjonen. Kontoret er stort og har god kapasitet til flere medarbeidere. Årnes ligger 60 km nordøst for Oslo og kun 30 min fra Gardermoen.

Driften er strukturert på en effektiv måte som gjør at vi er moderne og konkurranse dyktige. Bedriften benytter skybaserte løsninger og legger vekt på å arbeide mest mulig digitalt og framtidsrettet.

Hvis du er interessert i å satse på en engasjerende karriere med fulltidsjobb for eksklusive kunder, ta neste steg og fyll ut vårt korte skjema.

Søk på denne stillingen

Du må godta før du sender inn.